28 April

Nu har vågen stått still i en månad, och det kan ju faktiskt bero på att det inte blir någon träning, får vänta en vecka till innan jag kan börja simma, o smkavsåret har läka, igår när jag gick upp så kände jag att de var blött i skon och när jag kollade så hade blåsan gått sönder och de rann blod ur den trasiga blåsan. Idag är de en stor krater i hälen hoppas att de snart läker ihop så jag slipper gå till läkarstationen.
Men nästan alla säger att man någon gång hamnar på en platå dår vågen vägrar röra sig nedåt. Så jag få tro att kroppen bara återhämtar sig.
Igår var det skytte som gälde med våra vänner, de var en trevlig stund på skjutbanan.

Ikväll är det dax för apporterings träning i Vedum, det kommer som vanligt att bli jätte kul,
// Birgitta

26 April

Igår var vi till Boxholm och hämtade 1/4 nötkött ca 75 kg, så nu blir det mycket grillning i sommar! De känns så skönt att inte behöva handla vakumpackat kött utan nu vet vi precis hur de har hanterats hela vägen.Nu är snart allt kött i frysen och de är bara köttfärsen som skall malas. Vi tackar alla inblandade för detta fantastiska tillfälle. Och extra bonus var att Linus också var med så Mormor fick mysa med honom, vår egen lille solstråle, snacka om att vi har fått en guldkant i livet. Och i Juni kommer det två till, vi väntar med spänning på Alex som har planerad nedkomst till den 7/6 och Anna den 25/6 !
// Birgitta

24 April

Igår var jag och lämnade in jackorna Maria och jag köpte på Ullared för att trycka kennel loggan på dem skall bli jätte spännande att se hur det blir.
Annars har det inte hänt så mycket, jag har haft svårt att äta mår ofta illa, så tröttheten är större än vanligt, hoppas på att orken återkommer med värmen. Jag känner igen symtomen sedan Sören gjorde liia foten så även nu är det troligen stressrelaterat, jag hamnar i en ond sirkel med att jag vill göra mer än vad kroppen orkar, så nu har jag beslutat mig för att placera ut Alice och Linn på foder när det dycker upp ett lämpligt hem, så kanske det kan hjälpa lite. Nu skall jag gå ut och påta lite i trädgården.
// Birgitta

21 April

Idag har jag haft en date på striptisen med två män!!!! ;o)
Jag stämde träff med 2 träningskamrater på strippans parkering, men de valde att följa med mig istället för att gå in,  (kanske de berodde på att de inte var öppet)  sedan blev även Maria uppplockad i Falköping Idag har vi varit hemma hos Liselotte och tränat våra hundar, Vi var 5 ekipage två springrar en labbe och två flattar, vi tränade markering över mur, jätte nyttigt att skicka hundar på dålda apporter bakom muren, alla fixade detta galant, sedan var de linjetag något jag aldrig tidigare gjort men även detta gick bra för våra spaniels, så nu blir det till att ligga i hårdträning, och målet är att komma till start "grundprov" till hösten
// Birgitta

20 April

Idag har jag skjutit på skjutbanan, oj vad roligt de var, när vi kom fram tänkte jag inte skjuta, kände mig närvös o oduglig trodde jag inte skulle träffa en enda duva, men när jag tittade på de andra så blev suget stärre än rädslan att misslyckas, de här med självkänslan måste jag nog jobba på, vad skulle ha hänt om jag inte träffade de enda duva? ingen ting............ men mina hjärnspöken finns kva,r att jag inte kan, eller duger (suck). Tack Sören Anders och Liselott för Erat stöd och peppande, nästa tisdag återkommer jag, de var faktiskt jätte kul och jag blev mycket imonerad av Anders skytte där kan man se och lära massor.
// Birgitta

19 April

Aldrig får man vara riktigt glad ;o(. Först skoskav och nu inflamation på hörselgången, så jag har simförbud i 3 veckor, så nu får det bli promenader för hela slanten, vill ju så gärna koma i form. Eller är det kanske så att min kropp försöker få mig att vila? Jag får väl gå lite lagom med promenader då! Imorgon skall Sören och jag åka till skjutbanan, jag har inte hållit i bössan sedan operationen så vi får väl se hur den passar mig nu! får avlägga rapport om hur det går imorgon. I söndags var jag på hundträning med ett gäng reterivrar, jätte kul var det att komma igång med hundträningen, och oj vad snabb jag har blivit nu när en massa kilon är borta:o) vi kommer att fortsätta träna på onsdagar på olika platser, det känns så roligt att vara igång igen, trots skoskav och hörselgångs inflamation.
// Birgitta


14 April

7.00 rinde Maria och kollade så hundarna och jag var uppe och hade käkat frukost:o) Sedan träffades vi kl 8.00 i Vilske för en 4,5 km prommis i foppa tofflor, och det gick faktiskt bra, lite bark i skorna fick jag men skoskavet får läcka i lugn och ro, så nu sover alla hundarna skönhets sömn, och jag har hunnit städat av gårdsplanen och värmt köttfärssås till lunch, jag väntar nu på posten för att få se om jag får mitt nya tränings program till Wii, skall bli kul att träna men Jillian Michell från Bigest Loser, jag får berätta mer om hur det går när jag fått provat det,
// Birgitta

13 April

Nu är nya skorna invigda, Aj Aj Aj, Maria och jag gick Vilske rundan i går och jag hade mina nyinköpta gympa skor och glömde sätta på hälplåster? så det slutade med 2 gigantiska blåsor på båda hälarna, men vi tog oss runt och de var inte förrän jag kom hem och skulle stig ur bilen som jag kände hur jä.....a ont de gjorde, så idag fick det bli simmhallen med Camilla och jag köpte en ny baddräckt storlek 4 jippi. Imorgon bitt blir det promenad med hundarna och Maria men utan gympaskor, får nog bli foppatofflor de närmaste dagarna, men som det sägs ska man vara fin får man lida pin. Vi hörs snart igen.
// Birgitta

12 April

Så har det gått några veckor igen...........
Förra veckan var en riktig shopping vecka ;o) I torsdags lastade jag bilen med Anna Maria och Camilla och vi åkte till Ullared............. Mycket shopping blev det, jag blir lika förvånad varje gång jag provar kläder, att jag kommer i dessa små storlekar?????  Jag har gått från storlek 50 till 40-42 helt otroligt och såååå skönt på mindre än 7 månader och vikten fortsätter sakta men säkert nedåt har idag ett BMI på 27.6!?, och jag är evigt tacksam att jag gjort denna operationen även om det ibland kan vara lite kämpigt men de är de helt klart värt. Igår blev de inhandling av ett par gympa dojor så nu kommer det att gå fort när jag är ute och går, ser framemot denna underbara årstid som kommer, våren är helt underbar med grönska och knoppar, sköt om Er så hörs vi igen.
//Birgitta

1 April

Nu har det gått 6 månader sedan min operation och jag har tappat ca 32 kg, och har 8 kg kvar tills jag är normalviktig!
Tänk vad det har blivit lätt att röra sig gå i skogen och tom städningen är lättare, men som med allt man gör finns en fram och en baksida, baksidan för mig är att jag är så himla trött och att jag fortfarande bara kan äta pytte portioner, men som vår dietist sa så är det mycket varierande hur mycket man kan äta och jag ligger på minimiintag och att min trötthet beror på det, så det är bara att försöka äta ofta så kommer det att ordna sig. Framsidan är underbar, tänk att jag kan ha normal stolekar på kläder, de är faktiskt riktigt kul att shoppa och prova kläder. När vi hade våran träff på Carlanderska hade vi tappat olika allt från 13 -30 kg och vi fick veta att de är väldigt individuellt hur mycket man går ner men ca 75% av övervikten brukar vara normalt sedan får man jobba för de sista kilona. Nu skall jag förbereda Påskfirandet med min kära Sören,  
//Birgitta

RSS 2.0