8 Mars

I dag skall vi ner till Carlanderska på 6 månaders träff, skall bli jätte kul att träffa mina operations kamrater.
Sist jag skrev hade jag jätte stora ambitioner att börja träna men orken har inte räckt till mer än mina två simträningar, och att rasta hundar, vi får se om jag kanske lider av mågon brist eller om det är "vårtrötthet". Vågen står just nu still, men det känns bra att kroppen tar en liten paus, det har hänt förut och kommer säkert att hända igen, det är ju bara 10 kg kvar tills jag är normalviktig, så till sommaren blir det kanske kjol och linne istället för mysbyxor och t-tröja. Jag skriver igen när vi kommer hem från Carlanderska.
// Birgitta

1 Mars

Idag är det 5 månader sedan jag kom hem från Carlanderska och jag har tappat otroliga 31.1 kg och jag har 10 kg kvar till jag har ett normalt BMI.
Nästa Måndag är det dax för en återträff med mina op kompisar, det skall bli jätte kul att träffa alla igen. Idag har Sören börjat jobbat efter 3 månaders sjukskrivning pga "avsliten hälsena", så nu är det bara hundarna och jag hemma och nu återgår mitt liv till normalt. Som jag berättade tidigare så har jag varit till England och Kennel Beresford där jag hämtade hem vår nya valp, resan gick så där, jag kom ner en dag försent pga snöstorm så det blev ett kort besök, så jag hoppas kunna resa ner igen under våren eller sommaren.  Maten gick bättre än vad jag vågat hoppas på så nu skall jag sluta oroa mig för att resa och åka på hund utställning. Nu skall jag försöka öka på träningen, det blir fortsatt två simturer med Milla i Falköping sedan skall hundarna få mer motion, skall försöka gå 5 km 3 ggr i veckan och 2 km 4 ggr. Jag har även fått lånat ett Wii spel med Wii Sport av Marias familj som jag har börjat träna med.
Vi hörs snart igen Birgitta

RSS 2.0