8 Oktober

Idag är det åter fredag, tänk vad veckorna rusar fram, hösten är här och på måndag är det dax för årets älgjakt! De skall bli jätte skönt att komma iväg och njuta av tystnaden i Värmland, Anna och David kommer att vara här hemma och sköta hus och djur, tack för att ni alltid ställer upp, ser fram emot ert besök imorgon så vi får bjuda på en försenad fest middag! Så idag har vi varit och handlat det jag inte kan vara utan, färskpressad jous och naturdiets drinkar och bars, samt Ica's flädersaft.  Nu skall jag gå och titta på köttsoppan som vi skall ha med oss!
Go kväll kära vänner // Birgitta

7 Oktober

Och min namnsdag! Idag har jag varit till vårdcentralen i Vara och träffat min underbara ADHD sjuksköterska, kollat vikt och blodtryck, låg lite för högt i blodtrycket 130/90 så vi skall kolla det igen. Jag skall även få prova en annan medicin om socialstyrelsen godkänner mig för licenspreparatet då det inte fungerar med depåmedecinen som skall ligga i magsäcken 12 tim.
Jag har även försökt att få träffa kuratorn på KSS där de gör viktoperationer men se de gick inte för jag hade inte opererats där, känns konstigt för hon är den enda som kan patienter som gjort gastisc bypas op? men vi är hänvisade till öppenvården. Så tydligen är det bättre att de går åt skogen än att vi får hjälp? Men nu tänker jag inte låta de gå åt skogen utan jag har istället startat upp en självhjälpsgrupp för oss som känner att vi behöver lite eller mycket stöttning. Nu är det strax dax att lägga huvudet på kudden
// Birgitta


4 Oktober

Tidig uppstigning, vi skulle vara i Uddevalla kl 07.30 så vi fick åka hemifrån redan strax före kl 06.00. Sören har gått skytt, och jag har bara varit med och tittade och träffade många trevliga provdeltagare, vi hade en hund från oss Hornötorpets Jill som startade och fick ett 1;a pris i Ökl, och de var faktiskt Sören som fick fälla fågeln för henne! Duktig hund, hundförare och skytt!
Provet pågick hela dagen och vi fick se en hel del duktiga hundar, men jag hade som så ofta fel stövlar så nu har jag fått skoskav igen, suck så nu får jag vila imorgon och hoppas att jag orkar ta mig ann morgonpromenaderna igen. // Birgitta

3 Oktober

Idag har vi vinkat av Jenny och Linus som nu är på väg till Linköping. Sören och Jag har varit och gått hundförare i Trestena en under bar em i sol och de var helt underbart att vara ute och röra på benen igen efter två dagars kalasande! Hundarna skötte sig jätte bra men oj vad skitiga de var, vattnet var som lervälling så de blev stortvätt av hundarna vid hemkomsten, sedan en tidig kväll för imorgon bär det av till Trollhättan och spanielprov.
// Birgitta

2 Oktober

Idag var vi på barndop i Lidköping och vi var många som satt bänkade i kyrkan, Min Mamma och bror med sambo Annas Gudfar, kusin Maria med barn och Annas Pappa och hans sambo alla hade de åkt långt för att vara med på denna högtids dag. Majas faddrar är Annas kusin Maria och Davids bror Dennis. Vi fick höra vacker solosång och saxofon från Maria och Davids syster Louise.


När dopakten var slut sa prästen att de var en sak kvar och då började orgeln spela en Bröllopsmarsch gissa om vi blev överraskade så nu är Anna och David Herr och Fru Zetterblad, älskade ungar vad Ni överraskade oss!




// Birgitta

1 Oktober

Idag är det Sörens dag, tänk att hans förra födelsedag var den dagen jag kom hem från Carlanderska,
Alexandra och Nova kom på besök oj vad den lilla har vuxit.

På eftermiddagen kom Jenny och Linus från Linköping för imorgon skall vi på barndop i Lidköping då skall Maja döpas. Men Linus han med att åka med en sväng både på gräsklipparen och sexhjulingen


// Birgitta

RSS 2.0