8 December

Nu har jag varit i väg på mitt livs första gym pass och de var Zumba  på Odenbadet i Falköping, ur kul, och de var helt klart inte sista gången utan detta kommer jag att fortsätta med efter nyår.

Mitt liv går sakta men säkert framåt. Idag har jag strukit och hängt upp julgardiner

Och imorgon är det dax för juldukarna och då är det bara en vecka kvar till dagen D och de är mycket som skall fixas till dess.
Sedan kan jag berätta att vi skall ha valpar i början av februari.
//Birgitta

2 December

Brukar ju väga mig den sista måndagen i månaden men jag var inte hemma då utan de fick bli idag i stället och även denna månad har jag tappat så nu säger mitt BMI 24,5. Tänk vad jag är glad att jag tog tag i mig och gjorde den här operationen, den har förändrat mitt liv, värken är mycket lättare nu och jag är hur rörlig som helst i kroppen, nu skall jag bara försöka komma igång med träningen igen. Livet går framåt.
// Birgitta

30 November

Nu kör vi sista ettappen hem. Hemma möts jag av att Sören har måltat köket, min gubbe är den bästa som finns!

Hem Ljuva hem // Birgitta

29 November

Uppstigning kl 08.00 packninga av bil mata och rasta hundarna och sedan vår frukost innan vi styr kosan hem mot Sveariket igen, de blev en tuff resa med mycket snö, vi stannade i Tyskland på bordershopp och inhandlade lite diverse "dryckjom" . Som tur är bor våran vän Jens i Skåne så han fick nattbesök och han hade fixat middag till oss när vi kom strax efter midnatt helt utslagna. Tack för din gästfrihet och den vackra kransen. Nu väntar sängen
// Birgitta

28 November

Uppstigning redan kl 05.00 och en tille senare är hundarna och vi på väg till Amsterdams Winner 2010.
De gick gätte lätt att hitta parkering då vi var ute i god tid och vi kom in med hundarna i bra tid innan största rusningen kom.
Först ut i ringen var Liselott med sina Bassetar och då upptäcker hon att båda hanarna är satta i samma klass så jag fick rycka ut och visa hennes nya hane, vi slutade med exelent och 3 bästa hane, Liselott visade själv sin fina hane Tvist som hon blev BIR med stort grattis till Dig

Sedan var det Trollas tur och hon slutade som två i juniorklassen med Exelent

Nova vann Öppenklassen och blev Bästa tik med Cert Cacib och  titeln Amsterdam Winner 2010



Vi firade med att åter äta gott fast ni på en Italiensk resturang


Nu väntar hundarnas kvälls kiss och sedan John Blund efter en fantastisk dag i Amsterdam.
// Birgitta

27 November

Hotell Frukost de smakar alltid lika gott.

När vi sedan går till bilen för att åka till utställningen har det börjat snös igen i Amsterdam!!!

Sedan bär det av mot en stor mäshall mitt  Amsterdam för att rekognosera hur vi skall ta oss dit imorgon. Vi passar på att titta på Miniatyr Bullterier då de är en ras som Liselott oxå har. Och vi hittade en jätte fin hane, vi får väl se om hon gör fler resor till Holland i framtiden.

Vi kom åter till Hotellet vid 18.00 och då hade vi köpt med oss god Indisk mat och vinte inhandlades på snabbköpet!



Nu är det bara att rasta hundarna innan de är dax att sova
// Birgitta

26 November

Och vi kör mot Danmark där vi skall hämta upp en Basset som Liselott har köpt, sedan kör vi vidare mot Tyskland och in i Holland. Vi har snön med oss hela resan och vi är rätt trött när vi anländer till Hotellet strax efter midnatt.


Natti Natti // Birgitta

RSS 2.0