31 Maj

Då har snart hela Maj gått och vi har inte haft någon riktig värme. Jag längtar efter sol och värme!  Jag känner mig fortfarand pigg så jag tror att de har vänt nu, jag kan  äta större potioner och de underlättar säkert. Vi har fått vårt nya golv på plats och de blev såå fint! 



Nu skall vi fortsätta med att lägga klinkers runt eldstäderna. Idag står trimning av en av våra hndar på shemat så de är bäst att jag börjar.
// Birgitta


28 Maj

Vilken underbar morgon, strålande sol men bara +2 så jag hoppas att temperaturen stiger under dagen. Idag är det dagen med stort D, mattan skall in jippi! men först skall jag åka till Vilske och gå prommis med Maria sedan blir det en duch och lunch innan jag styr bilen mot Lidköping och Anna, jag måste åka och titta på magen nu är det inte långt kvar!
// Birgitta

26 Maj

Idag har jag varit på återbesök i Lidköping jag skall fortsätta med hormonerna i 3 måndader sedan är det dax för nytt återbesök.
I övrigt känner jag mig lite piggar, vaknar faktiskt 06.00 av mig själv och somnar vid 23.00 och de känns jätte skönt att jag inte är så trött, kanske hormonerna hjälper till med detta. I övrigt har jag svårt att komma igång med mer träning, jag har en önskan om att öka min träningsdos men jag kommer inte till skott, tror att de är min adhd som håller mig till baka, jag är ständigt rädd att misslyckas, men jag försöker intala mig att om jag inte prövar har jag ju ingen möjlighet att lyckas, och nu kan jag ju inte längre skylla på min vikt, så jag får fortsätta att peppa mig själv till att jag kommer att klara av mitt mål.
Här hemma går renoveringen framåt, väggarna är målade i kök och matrum de blev jätte fin grön färg som jag är jätte nöjd med, och nu är även golvgipsen på plats och om allt går enligt planen så skall mattan komma på plats på fredag sedan är det bara att sätta möblerna på plats. Det skall bli jätteskönt att åter kunna sitta vi ett matbord och äta, de enda möblerna vi har just nu är två fotöljer. Men snart är vi i mål
//Birgitta

21 Maj

Igår var jag till läkare för att se hur jag mår! Jag fick lite hormontabletter och där kollade man även min vikt, och nu har jag tappat stax över 35 kg, inte undra på att kroppen och knoppen inte hänger med!! Vi var iväg på hundutställning förra helgen till vackra Skokloster däv våra hundar fick mycket bra placeringar, våran valp blev bästa valp i rasen och Best in show 3 och våran tik blev bästa tik, vilket jag är jätte nöjd med de var 93 anmälda i rasen. Maten fungerar fortfarande så där så mycket av tröttheten beror på näringsbrist men de skall bli bättre säger alla så jag tror på de. Vi har nu målat kök och matrum, och idag skall möblerna ut ur vardagsrummet för fortsatt målning och så hoppas vi att mattan kommer snart börjar bli lite less på att inte kunna städa ordentligt. Imorgon styr jag mot Borås och en ny utställning med två av våra hundar och de är första gången sedan operationen som jag åker helt själv.
// Birgitta


12 Maj

Idag har vi varit och inhandlat färg och väv till kök och matrum! så nu river jag ner tapeter för fullt, ikväll skall Sören måla taken och förhoppningsvis kan vi sätta väven imorgon, för på Fredag åker jag och Maria upp till Grillby för hundutställning på Skokloster på Lördag med Lena. Sören och Mattias skall lägga in våran nya matta, sedan skall de inhandlas lite nya möbler det att bli jätte fint! Nu är det dax att återgå till tapet demoleringen :0)
//Birgitta

10 Maj

Då hoppas jag att jag är tillbaks på banan! Denna vecka är det dax att börja simma igen efter 3 veckors uppehåll! Örat och skoskavet är läkt! Jag har även startat om med matklockan som ringer var tredje timme, så nu känner jag mig som skalman, hoppas att orken återkommer med klockan och bättre rutiner, de är bra både för min hälsa men även fär ADHD'n.
Jag har till dax datum tappat 34.6 kg, och har idag ett BMI på 27.2 och har 7.3 kg kvar tills jag är normalviktig de känns jätte skönt. Vi var på hundutställning i helgen och jag har aldrig fått så mycket possitiva komentarer, Ni skall veta att de värmer och hjälper mig när jag har jobbiga dagar, så Tusen tack alla vänner!
// Birgitta

4 Maj

Ny vecka nya utmaningar......................

Jag har haft det jobbigt med mig själv de sista, den första tiden som viktopererad var lätt som en plätt för mig, men nu............., jag har haft massor med ångest och det är inte första gången, men de är första gången jag inte kan tröstäta för att för att bli av med ångesten, så nu måste jag ta tag i mig själv och försöka sätta ord på mina känslor, istället för att svälja ner dem, så nu känns de tungt, känner mig ledsen, nere och oduglig, och inte blir det bättre av att jag fortfarande inte får simma, och att skoskaven inte vill läka, men som de gamla ordspråket säger att ont skall med ont fördrivas så hoppas jag ser en ljusning i tunneln och hoppas att de inte är ett tåg ;0)

Jag har fortfarande svårt att äta mer än en liten potatis och 1/2 köttbit och lite grönsaker, de är 7 månader sedan jag opererades så lite mer mat borde jag äta. Så rent intelektuellt förstår jag att detta är en reaktion på 7 månaders svält, men känslomässigt är det svårt. Så det är kanse Nu de riktigt tuffa arbetet börjar, men jag ångrar inte att jag gjord operationen, utan jag vet och tror att det kommer att bli toppen.

Ett extra stor kram till alla mina vänner som finns och som stöttar och peppar mig, Ni är guld värd.
//Birgitta


RSS 2.0