25 November

Nu är jag färdigpackad för resan till Amsterdam och deras vinnar utställning jag har med mig Nova och Trolla och sedan har Liselott med sig två bassetar så vi kommer att få en trevlig tripp även om vår första etapp bara går till Skåne där vi skall hälsa på hos Jens innan de bär söder över. Vi skall ställa på Söndag så vi har gott om tid på oss att ta oss ner genom Europa. På hemresan skall  vi passa på att inhadla tite jul vin och ja Ni vet........................Här öser snön ner och har så gjort sedan i Måndags, vi har fått en riktigt vit och fin November.
På åter hörande
// Birgitta

23 November

Idag har jag varit på 1 års kontrollen fast de är nästan 14 månader sedan min op, men vi var på älgjakten när jag blev kallad så jag valde att åka ner med Camilla när hon hade sin 1 års koll, vi var 8 st som träffades och fick våra provsvar och gick igenom de år som gått, jag hade lite låga värden så jag skall ta om mina prover så får vi se hur de ser ut nu. De var spännande att höra hur de andra hade upplevt sin “resa” men vi var alla rörande överens om att det inte är en enkel resa och att det tar tid för kropp och själ att åter komma i balans men som de sa på Carlanderska så brukar de ordna sig under år två, och vi är alltid välkomna att ta kontakt med dem även fortsättningsvis och de känns jätte skönt.
Vi startade resan till Göteborg från ett snöigt Falköping Kl 10.00 och återkom 21.10 så vi fick en riktig heldag i Göteborg med shopping massor med god mat och trevligtrevligt sällskap jag passade på att shoppa en ny handväska medan de andra shoppade kläder.

Vi startade upp med lunch på Jensens Böfhus

Här kunde man äta en lunch för 49 kr passar utmärkt för en gbp opererad

och vissa avslutade sedan med efterrätt ur en tagsjälv glass bufeé

medan Camilla och jag nöjde oss med caffe.


och efter vårat möte på Calanderska blev de mer mat............. Pizza hut!

Tur att man kan dela på pizzan. Nu får det dröja ett bra tag innan jag äter ute igen för oj vad magen är uppblåst! Men oj vad trevligt de var och kul att få vara i Göteborg med någon som hittar.
På återhörande
//Birgitta

 


21 November

Idag har Jag och Camilla varit i Tidan och shoppat! Det blev två kjolar och en klänning i storlek 38 och en vinterjacka i storlek 36-38!!!!! Aldrig i min vildaste fantasi hade jag trott att jag skulle komma i dessa storlekar. För ett år sedan var jag själaglad om storlek 48 passade, och det gjorde den inte alltid!  På tisdag är det dax för 1års uppföljningen på Carlanderska för både mig och Camilla, de kommer att bli mycket spännande att höra vad de har att säga och få höra hur de gått för de andra som oxå är där på 1 års koll.
Nu i veckan skall Nova och Trolla få sina pass färdigställda för på Torsdag åker Liselott och jag med fyra hundar till Amsterdam för att delta i en vinnar utställning. Aldrig tidigare har jag åkt så långt för en utställning men det skall bli jätte kul, och en förtida 50 års present samt en resa som jag unnar mig själv efter ett års konstant viktminskning. Tråkigt bara att Matia inte kan följa med för den stackaren sticker till Egypten på Tisdag............. fast de är hon faktisk värd och vi kommer att få många trevliga resor till utställningar framöver.
Vi hörs snart igen
//Birgitta

20 November

Nu är köksön på plats, nu skall den "bara" målas! De blir sakta men säkert mer och mer färdigt!

Iövrigt går allt sin gilla gång, vi hörs snart igen
// Birgitta

17 November

Nu är det klart att jag skall opereras för mitt bråck och bukplastik på Art-Clinic i Göteborg, det är med skräckblandat förtjusning som jag har tagit detta beslut. De känns skönt att de är en plastik kirurg som skall göra detta tror att resultatet blir bäst då, så nu väntar jag med spänning på att få ett datum för detta.
Nu har jag en "ny telefon", Tack Ebba för att jag får prova DinSony Erocsson Satio! Jag försöker lära mig alla finesser men gladast är jag att de är en bra kamera för då kanske de kan bli lite mer bilder framöver.


// Birgitta

15 November

Nu är jag i mål!! 13.5 månader har gått och jag har tappat 42.7 kg! och är för första gången i mitt liv “normalviktig” BMI under 25 och de utan att ha bantat! Och jag har uppnått mitt mål att få fira min 50 års dag som normalviktig och till de har jag faktiskt en månad till godo! De är en helt fantastisk känsla. Och inte nog med detta i går var Maria och jag till Falun på en utställning och våran Nova blev bästa tik och BIM och våran lilla Trolla blev 3;a bästa tik och fick cert på sin första utställning från juniorklass, så idag blir det till att fira.
// Birgitta



RSS 2.0