31 Augusti

Sista sommardagen enligt almanackan, och en underbart varm och solig dag. och jag har tagit mig själv i kragen och börjat träna, har varit ute och gått 5 km söndag och måndag, och idag har jag varit iväg och simmat 1000 meter.De är konstigt vad mycket lättare allt känns så fort jag börjat röra på mig igen, skrev ner hur jag kände för ett par dagar sedan och de hjälpte faktiskt, helt otroligt men helt sant.

Det har nu gått nästan 11 månader sedan jag opererades och jag måste säga att det har gått riktigt bra, har fortfarnade ett antal kilon att tappa men........................... och här kommer det som går mindre bra, jag mår psykiskt skit......... trodde nog i min enfald att bara jag blir bra bara jag blev smal men ack vad jag bedrog mig............ de har snarare blivit sämre. Tidigare har jag tröstätit mer än vad jag vill erkänna det märks tydligt nu när jag inte kan tröstäta längre (tack och lov). Sitter helst med datorn i knät och flyr in i sybervärden som blivit min nya tröst. Jag skulle vlija börja träna, jag har tidigare simmat två ggr i veckan (vilket ligger nere just nu) men vill oxå träna styrka men de är stört omöjligt att komma iväg. Jag har försökt fått en samtals partner på psyk men de har ingen som kan detta med gbp opererade det tycker jag faktiskt är ynkligt! Ibland känns det som jag skäms för att jag gjort denna operation och sedan inte kan vara glad! Tidigare när jag var fet fanns det altid en ursäkt för att inte göra saker pga min vikt men nu................. Jag vill vara glad känna att jag kan göra allt jag inte gjorde tidigare men så är det inte............... Mitt feta jag sitter fast i mitt huvud och låter mig inte komma ut och göra det jag skulle må bra av, varför är det så fb svårt att bara knyta på sig skorna och gå ut och röra på sig? Är det bara jag som känner så och hur har ni löst det i så fall? Det känns ialla fall skönt att ha skrivit ner det på papper!




27 Augusti

Svårt att tro att de är jag!

Linus och Jag aug 2009
och lika svårt är det att fatta att änen detta är jag.............

Nova och Jag Juli 2010

inte konstigt att jag känner mig trött och sliten de är nästan 40 kg som jag har tappat på mindre än ett år............ men jag kommer tillbaks sakta men säkert två steg fram och ett tillbaks.................... men det går framåt ialla fall;o)

Sommaren 2010

Oj vad tiden har gått och inget bloggande! Tänkte göra en sammanfattning av vad som hänt........

Midsommar helgen firades med en massa goa vänner vi grillade och umgicks tyvärr var inte vädret på vår sida men de gick jätte bra att sitta inne och äta.



27 Juni kom våran underbara Maja tänk att jag har blivit Mormor igen! en riktigt liten rödtott så lik sin far.


Sedan har vi haft besök av våra tre yngsta barn barn

Linus i polen

Nova med Morfar

Nova och Jag

Nova hos Pappa Tommy

Maja träffar sin kusin för första gången

Vi har även varit på Novas Dop och Linus 1 års kalas tyvärr blev kameran hema, tror att jag måste köpa en mobil med bra kamera så kanske de kan bli lite mer bilder framöver.

Jag skall nu försöka skriva lite mer om min viktresa framöver,tänk vad ett år går fort. De är bra precis ett år sedan jag tog mitt livs viktigaste beslut att göra min gastic by pas operation och de har gått bra............. men ibland är det tungt, så jag vill passa på att tacka alla för allt stöd och alla vackra ord jag fått på resan, ibland är det svårt att visa uppskattning för alla fina saker ni säger till mig, för i huvudet är jag faktiskt fortfarande fet...........
Massor med kramar till Er alla


RSS 2.0