17 Februari

Idag har jag ställt mig på vågen och YES jag har tappat ytterigare kilon nu är det -27.8 och det är "bara" 13.3 kilo kvar till mål BMI 24.9. Idag var mitt BMI 29.1, jag fortsätter att simma 2 ggr i veckan med Millan, men måste nog starta upp med mer träning för att bli av med löst skinn, jag räknar inte med att allt skall försvinna av sig själv men lite hoppas jag skall kunna dra ihop sig, för just nu ser jag tydligt att tyngdkraften går medåt, det hänger både på armar, mage bak och ben. Nu är jag inte den som tror att min kropp kommer att bli som en modell's men jag hoppas på att den skall kunna bli lite mer fast så det får bli gymmet framöver, fast jag har aldrig gillat att träna.
I Lördags var jag med två av våra hundar på utställning och sprang i ridhus, det var kallt och ett tungsprunget underlag men jag klarade av att visa två och är jätte glad för de, båda hundarna fick fina kritiker, men på söndagen var mina ben stumma så om jag vill fortsätta med denna sport är ökad träning ett måste och då får det bli en morot för att ta tag i konditionsträning.
På Lördag skall jag ut och resa, jag skall flyga tull England och träffa Trudie med familj, ser framemot att träffa dem det är nästan ett år sedan vi träffades sist på Crufts, jag skall hämta hen en ny liten valp till vår kenne, det skall bli jätte spånnande.
Hur det kommer att gå med maten är en annan funderin är inte speciellt förtjust i Engelsk mat men det finns frukt så jag får ta med proteindrinkar och leva på, vågar bara stanna 3 dagar den här gången men förhoppningsvis hittar jag något som fungerar så jag kan resa tillbaks snart igen,
Vi hörs snart,
Birgitta

9 Februari

Idag har vi varit och simmat, vi var 3 tappra kvinnor som hoppade i basängen kl 9.30  något tidigare än vanligt, vi brukar vanligt vis träffas kl 11.00 men idag hade Milla fått i uppdrag att skjutsa en släkting till sjukhuset och de måste så klart gå före, så idag blev det ingen lunch på tre, men vi får ta det nästa vecka. Men redan på Tosdag är det dax igen vi simmar 30 min, sedan bubblar vi åker vatten virve,l bastar och sedan är det lunch, snacka om att dessa dagar är helt underbara!
Testa får Ni se!
Kram
Birgitta


8 Februari

Nu har det gått 4 månader sedan jag opererade mig, och inte en dag har jag ångrat mig. Visst finns det gånger som det är krångligare att äta så ofta som jag behöver, men för det mesta fungerar det jätte bra. I Fredags var vi hos Sörens barn barn på 4 års kalas och på Lördag åkte Jag med Anna och David till Stockholm för att fira min Mamma som åkt tåget från Nyland med min Far  för att träffa barn, barbarn och barn barns barn så att vi fick fira hennes 80 åtrs dag. Vi åt på en jätte mysig Italiens krog på Drottningatan där min bror bokat bord, jag åt en underbar hummer soppa, de andra valde fisk eller kött, på förmiddagen var vi alla hos min bror och hans sambo och de bjöd på en supergod smörfåstårta och vanlig tårta, jag smakade på båda och det gick bra. På Söndag morgon var det stora hotell frukosten, vi var 7 st som satt länge och njöt av olika bröd, ostar, korvar, lax mm mm mm. Själv höll jag mig till fruktbordet och kaffe maskinen men jag hade nöjet att ha tid att vara med mitt barbarn Linus medan de andra njöt av frukosten, så vi fick alla något att nuta av. När jag kom hem hade våran tik fått 6 valpar, vilken tur jag har som har Sören som tog så fint han om allt så jag kunde åka.

RSS 2.0